Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Сви Догађаји

FreeDom: Нови мурал Дома омладине

29. М. 2019 @ 20:00 - 23:59 | Бесплатан

Занимљиви двојац српских street art уметника, Ђурађ & Слеш, прихватио се изазова да у дворишту Дома омладине Панчево, на платоу Милана Младеновића, ослика један од највећих мурала у нашем граду. У складу са идејом фестивала тема мурала је слобод(н)а.

 

Ђурађ Стевановић рођен је у Шапцу 1986. године. Завршио је школу примењених уметности,одсек-гравер уметницких предмет у Шапцу а студирао је на Факултет примењених уметности,одсек-зидно сликарство у Београду. До сада је осликао око 150 мурала у Србији,региону и Европи и учестовао је у осликавању и организовању осликавња на 30-так фестивала(EXIT, LOVE FEST, Фестивал Дев9т…). Такође је био модератор и учесник 20-так европских пројеката везаних за мурале. Поред street арта и израде графита и мурала бави се и вајаством, графиком, витражима и мозаицима.

Стефан Стојановић – Слеш је рођен у Врању 1992. године. Дипломирао је на Факултету уметности у Приштини са привременим седиштем у Kосовској Митровици, на одсеку Графички дизајн. Учествовао на многим групним изложбама, а 2013. године организује своју прву самосталну излозбу у галерији Народног Универзитета у Врању. Street. art-ом и Graffiti-ма бави се од 2008 године. Осликавао зидове сиром Србије, а и шире. Учествовао на бројним домаћим а и страним фестивалима, осликавао просторије Министарства kултуре Србије, више градских јавних установа и школа…

Детаљи

Датум:
29. М. 2019
Време:
20:00 - 23:59
Цена:
Бесплатан
Догађај Category:

Организатор

Дом омладине
Telefon:
+38113311315
Web sajt
www.domomladinepancevo.rs

Место

Дом омладине Панчево
Светог Саве 10
Панчево, Srbija
+ Google Map