Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Сви Догађаји

Изложба фотографија: Природа у фрејму

12. М. 2019 @ 20:00 - 22:00 | Бесплатан

Завршна презентација пројекта омладинске размене „Nature in frame“

Галерија Дома омладине Панчево

 

Позивамо вас на отварање Изложбе фотографија „Природа у фрејму“ и завршну презентацију пројекта „Nature in frame „. У оквиру овог пројекта омладинске размене група младих из Панчева је у току лета и јесени 2019. године боравила у Берлину(Немачка) и Сеути(Шпанија) и са својим вршњацима из Немачке, Шпаније, Босне и Херцеговине, Албаније, Румуније и Италије кроз фотографију и видео едитовање у оквиру више занимљивих тема истраживало различите сегменте одрживог развоја и човековог утицаја на животну средину.

Пројекат је рађен у оквиру ORA NETWORK(Observe Rethink Act) европске мреже која окупља омладинске центре, природне резервате, невладине организације које се баве заштитом животне средине, организације за социјални развој, задруге, умјетничке колективе, културне организације и еко-центре. Они су се окупили 2009. године око идеје заједничког деловања у циљу проширења могућности за социјално, културно, еколошко и економско укључивање младих у своје заједнице.

Удружење грађана „Наранџасти“ из Панчева је у сарадњи са удружењем „Црвено дрво Србија – Jugendverein Roter Baum Serbien“ организовало учешће српских учесника а остали партнети на овом пројекту су били Roter Baum(Berlin, Nemačka), Asociación Axé Social(Seuta, Španija), APDD – Agenda 21(Bukurešt, Rumunija), Zdravo Da Ste OC(Banja Luka, BiH), Qendra EDEN/ EDEN Center(Tirana, Albanija) i Arci Officine Culturali(Torino di Sangro, Italija) i Grün Berlin GmbH(Berlin, Nemačka)

Пројекат „Nature in frame“ суфинансиран је од стране Ерасмус + програма Еуропске уније. Европска комисија није одговорна за било који садржај изложбе. Такав садржај представља становиште само његових аутора.

 

Nature in frame

ORA Network

https://www.facebook.com/NetworkORA/

UG Narandžasti

https://www.facebook.com/Narandžasti-1076996255648469/notifications/

Udruženje Crveno drvo Srbija – Jugendverein Roter Baum Serbien

https://www.facebook.com/crvenodrvo/

Детаљи

Датум:
12. М. 2019
Време:
20:00 - 22:00
Цена:
Бесплатан
Догађај Category:

Организатор

Дом омладине
Telefon:
+38113311315
Web sajt
www.domomladinepancevo.rs

Место

Галерија Дома омладине Панчево
Светог Саве 10
Панчево, 26000 Srbija
+ Google Map
Telefon:
+38113311315