Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Сви Догађаји

Kњижевно вече: Радмила Петровић и Kатарина Митровић

12. новембра @ 19:30 - 22:00 | Бесплатан

Издавачка кућа Енклава успела је у последњих годину дана да објави низ издања младих лавова српске књижевне сцене – аутора који свакако носе нов сензибилитет своје генерације. У Панчево долазе младе лавице Енклаве: Радмила Петровић и Kатарина Митровић да представе нове књиге.

Радмила Петровић је нова звезда песничког неба, нема ко није прочитао барем једну њену песму на Фејсбуку, а у Панчево долази с књигом ,,Моја мама зна шта се дешава у градовима”.

Kатарина Митровић, косценариста је серије ,,Група”, апсолвенткиња на ФДУ-у и такође награђивана млада ауторка. Ако је последњи роман у стиховима који сте читали био ,,Евгеније Оњегин”, сад имате прилику поново, јер Kатарина у Панчеву представља управо роман у форми песме, ,,Немају све куће двориште” – причу о главној јунакињи Милици. Она је дете овог времена, и покушава да се избори с проблемима појединца у савременом добу.

Радмила и Kатарина свакако имају шта да кажу, а ви дођите да их чујете у четвртак, 12. новембра у Дворани ,,Аполо” с почетком у 19.30 часова. Разговор с гошћама води Јасмина Топић.

Kњиге ,,Моја мама зна шта се дешава у градовима” и ,,Немају све куће двориште” моћи ће да се купе по повољним ценама.

Детаљи

Датум:
12. новембра
Време:
19:30 - 22:00
Цена:
Бесплатан
Догађај Category:

Организатор

Дом омладине
Telefon:
+38113311315
Web sajt
www.domomladinepancevo.rs

Место

Дворана Аполо
Максима Горког 6
Панчево, Srbija
+ Google Map