Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Сви Догађаји

КОМПАС – 36 година од одржавања Live Aid -а!

13. јула @ 19:00 - 23:30 | rsd200

Пажња, пажња од 13. јула у 19ч правац башта Дома омладине

КОМПАС обележава 36 година од одржавања Live Aid -а! У уторак увече дођи на догађај и слушај највеће хитове 80-их и данашњице, како стране тако и наше, такође ако волиш да певаш – моћи ћеш да учествујеш и на нашој караоке журки ✨

 

КАРАОКЕ ЖУРКА

Ако си као мали/а сањао/ла да постанеш певач/ица, ово је тренутак за твојих 5 минута. Караоке журка ће бити од 19ч-21ч и једва чекамо да чујемо баш твој глас на сцени Дома омладине где ћемо сви заједно ђускати

РАМПА

После караока, стиже нам РАМПА -Радиоактивна мелодија Панчева, шесточлани поп-фанк бенд наших талентованих младих суграђана, а њихово извођење ће трајати до 22ч

 

Након Рампе, остајемо да ђускамо уз музику из 80-их па све до данашњице коју врти Зминита и трајаће до поноћи!

Да бисмо допринели атмосфери, позивамо те да испоштујеш дрес код у духу 80-их – хипи, ретро, винтиџ, панкерски, на теби је да одлучиш и будеш креативан/на!

ФОТКАЈ СЕ СА ФРЕДИЈЕМ 📸

На догађају ћеш имати прилику да упознаш Фредија Меркјурија у природној величини и направиш иконичну фотку (зато испоштуј дрес код)!

Улаз ће бити 200 дин, али уколико испоштујеш дрес код остварићеш 50% попуста и платити улаз 100 динара. На КОМПАС-овом штанду биће кутија за донације и бесплатни кондоми, као и квиз о сексуалном здрављу!

Сакупљен новац од улазница и свих донација ће бити прослеђени Солидарној кухињи. На овај начин окупљамо заједницу (и првенствено младе) да несебично допринесу и буду део борбе против глади.

У част овом великом догађају, у сарадњи са Омладинским ресурсним центром и Домом омладине Панчево организујемо први панчевачки Live Aid.

ВИДИМО СЕ 13. ЈУЛА У ДВОРИШТУ ДОМА!

Детаљи

Датум:
13. јула
Време:
19:00 - 23:30
Цена:
rsd200
Догађај Category:

Место

Дом омладине Панчево
Светог Саве 10
Панчево, Srbija

Организатор

Дом омладине
Telefon:
+38113311315
Web sajt
www.domomladinepancevo.rs