Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Сви Догађаји

FREEDOM ART: MARKO LOUIS

24. септембра @ 21:00 - 23:30 | Бесплатан

Овогодишњи Фридом Арт Фестивал отварамо великим концертом Марка Луиса.

“Слобода“, је назив његовог новог сингла и албума. Он сеже дубоко у душу човечанства, стварајући снажан глас позитивности и љубави у овим захтевним временима. Албум је наставак његовог јединственог схватања традиционалних и савремених звучних кулиса. Овим албумом Марко своју стару и нову публику позива да славе музику у овим изазовним временима:

„Овај албум представља слободу коју, по мом мишљену, људи већ одавно немају. Кроз масовне медије који бомбардују садржајима наше животе, људима се нуди илузија слободе. Музика је један од ретких преосталих формата која и даље има слободу изражавања, како кроз извођење, тако и слушањем.“ , каже овај талентовани уметник.

Његова музика је увек била јединствена месавина храбрости и интелигенције с увидом у стварање и тумачење ритма, мелодије и аранжмана. Марко је инспирисан другим музицарима, али истовремено им узвраћа услугу надахњујући их:

„Овај осјећај слободе кроз музику за мене је најчистији облик емоција. То је осецај од главе до пете, створен звуковима који прерастају у песму.Управо такав осјећај сам имао док сам стварао своју слободу: “Слобода!“ , каже Марко

Иначе је врло познат по својим енергичним и незаборавним наступима уживо. Та жива енергија уткана је у музику његовог новог албума.

Улаз на концерт је СЛОБОДАН!

Детаљи

Датум:
24. септембра
Време:
21:00 - 23:30
Цена:
Бесплатан
Догађај Category:

Организатор

Дом омладине
Telefon:
+38113311315
Web sajt
www.domomladinepancevo.rs

Место

Дворана Аполо
Максима Горког 6
Панчево, Srbija
+ Google Map