Loading Догађаји

All Догађаји

Јесења панчевачка берза плоча

22. септембар @ 11:00 - 16:00 | Free
Након две веома успешне Панчевачке берзе плоча у Дворани Аполо, које су одржане у мају и јулу, са задовољством најављујемо ново дружење !!!
У недељу, 22. септембра, од 11 до 16 часова, Дом омладине Панчево и Удружење колекционара грамофонских плоча организују Јесењу панчевачку берзу плоча и дискова.
Овај јединствени догађај окупља љубитеље музике и колекционаре из разних градова Србије, нудећи богат изложбени програм са излагачима из целе земље. Посетиоци ће имати прилику да прегледају, размењују и купе ретке и вредне половне плоче и дискове, као и да се упознају са другим ентузијастима и стручњацима из ове области.
Уз изложбени део, догађај ће бити обогаћен музичким програмом са ди џеј-евима који ће пуштати музику са грамофонских плоча, чиме ће се створити аутентична атмосфера која слави звук винила. Посебан шарм берзи додаће и специјални гости изненађења, чија имена ћемо открити на самом догађају.
Берзе плоча су већ годинама популарне у великим градовима широм света, попут Лондона, Њујорка и Берлина, где окупљају хиљаде посетилаца и промовишу културу колекционарства. Организација оваквог догађаја у Панчеву пружа прилику нашем граду да се придружи овој глобалној традицији и подстакне интересовање за музику на физичким форматима.
Овај догађај представља јединствену прилику за промоцију културе колекционарства музике на физичким форматима, као и за подсећање на важност музике у свакодневном животу. Присуство локалне телевизије и новинара из разних портала додатно ће допринети афирмацији и ширењу значаја ове манифестације.
Позивамо све љубитеље музике, колекционаре и оне који желе да открију чаролију звука са пуцкетаве пластике да нам се придруже у недељу и уживају у овом јединственом догађају!

Детаљи

Датум:
22. септембар
Време:
11:00 - 16:00
Цена:
Free
Догађај Category: