Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Сви Догађаји

Вељко Вујчић трио /гост: Љиљана Сађил

17. јануара @ 21:00 - 23:59 | Бесплатан

Догађај Navigation

Вељко Вујчић трио постоји шест година и негује традиционалне џез, блуз и госпел нумере у оригиналним аранжманима. По концепцији и нивоу interplay-a овај састав је на трагу најзначајнијих трио постава 50-тих и 60-тих година прошлог века.

Љиљана Сађил- вокал

Љиљана Сађил је годинама присутна на српској џез сцени као певачица и џез публициста.

ЦД “Geografija ljubavi – tribute to Душко Гојковић” , издат 1998. године био је покушај да се споји oмаж једном аутентичном, интернационалном великану из Србије и да се окупе и представе српски џез музичари. Са тим програмом је обишла све значајне џез фестивале у Србији, као и „Лент“ у Марибору, Словенија, „Szeged jazz festival“ у Мађарској и „Ashdod festival“ у Израелу.

Љиљана је 2000. године основала латино састав “Fiesta Latina” који на духовит и непретенциозан начин спаја балканску музичку традиција са кубанским ритмовима и латино џез-ом.

Преко 10 година Љиљана је била аутор емисија посвећених џезу на АРТ ТВ, ТВ Политика и Радио Београду у циљу популаризације ове музике. 2007. И 2008. године уређивала је jazz & blues страницу на српском веб порталу www.nadlanu.com

Аутор је едукативног концертног програма ”Џез за децу“.

Детаљи

Датум:
17. јануара
Време:
21:00 - 23:59
Цена:
Бесплатан
Догађај Category:

Организатор

Дом омладине
Telefon:
+38113311315
Web sajt
www.domomladinepancevo.rs

Место

Дворана Аполо
Максима Горког 6
Панчево, Srbija
+ Google Map